Cesta: OMA » Pohoria a údolia » Borská nížina » šport » dostihy

Dostihy, Borská nížina

Dostihy v Borská nížina

V Borská nížina sa nachádza 2 kusy dostihy.

dostihy

dostihy,
900 66 Vysoká pri Morave

dostihy

dostihy,
905 01 Senica

Podobné, Borská nížina:

392x ihrisko, 190x detské ihrisko, 108x futbal, 108x tenis, 25x športové centrum, 24x multi, 22x jazdenie na koni, 20x plážový volejbal, 20x basketbal, 19x atletika, 13x posilňovňa, 12x plávanie, 11x štadión, 9x streľba, 5x golfové ihrisko, 4x lezenie, 3x bicyklovanie, 3x stolný tenis, 2x rybolov, 2x dostihy, 2x park pre psov, 2x boules, 2x mini-golf, 2x motorky, 2x skejtbord, 1x tanec, 1x bejzbal, 1x kanoe, 1x hokej, 1x lukostreľba
Hľadáme dostihy, OSM tagy: sport = 'horse_racing'.
Dostihy, Borská nížina

Viac o nás

Podpor projekt OMA:

QR kód na túto stránku borska-nizina.oma.sk sport dostihy

Spojte sa s nami na facebooku, zdieľajte túto stránku na Facebooku, na Twittri, alebo umiestnite odkaz na svoju stránku.

Ale hlavne doplňte dáta do Openstreetmap, články do wikipédie, ...

Zdroj dát

Mapové údaje pochádzajú z www.OpenStreetMap.org, databáza je prístupná pod licenciou ODbL. OMA logoMapový podklad vytvára a aktualizuje Freemap Slovakia (www.freemap.sk), šíriteľný pod licenciou CC-BY-SA. Fotky sme čerpali z galérie portálu freemap.sk, autori fotiek sú uvedení pri jednotlivých fotkách a sú šíriteľné pod licenciou CC a z wikipédie. Výškový profil trás čerpáme z SRTM. Niečo vám chýba? Pridajte to. Sme radi, že tvoríte slobodnú wiki mapu sveta.